Over

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Over

Het Gezicht Achter JeaLo Design

Hoi! Mijn naam is Jeanine Lobregt en Jealo Design is mijn geesteskindje. De passie voor design is bij mij al van jongs af aan aanwezig. Vroeger was ik altijd al aan het tekenen. Vandaar dat ik er voor gekozen heb om na mijn middelbare school tijd de studie grafisch vormgeven te volgen aan Het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Het is mijn droom om van mijn passie voor ontwerpen mijn werk te maken en JeaLo Design stelt mij hiertoe in staat.

Jeanine Lobregt
2016

Het Ontstaan

JeaLo Design is ontstaan uit mijn ervaringen uit de praktijk.  Mijn ervaring, opgedaan tijdens stages en banen, is dat je als medewerker binnen een bedrijf niet bij het gehele ontwerpproces betrokken bent en je maar weinig contact met de klant hebt. Hierdoor ontstaan er veelal miscommunicaties. JeaLo Design is gebaseerd op de opvatting dat je als designer beter bij het gehele ontwerpproces betrokken kan zijn waardoor je maximaal persoonlijk contact hebt met de klant en je de kans op miscommunicaties minimaliseert. Dit resulteert in een kwalitatief beter eindproduct en een hogere klanttevredenheid. De Missie, Visie Kernwaarden en eigen Werkwijze  van JeaLo Design zijn allen gebaseerd op deze opvatting. 

2017

Al het begin is moeilijk. Het inschrijven bij de KvK is zo gepiept, maar dan? Waar moet je beginnen? Dit is niet makkelijk want op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Ik heb gemerkt dat het belangrijk is om ‘gewoon’ ergens te beginnen. Daarom heb ik besloten om 2017 te gebruiken om vooral achter de schermen alle interne processen van JeaLo Design goed in te richten. Zo ervaart de klant een gestroomlijnd proces en dit draagt bij aan de professionele uitstraling van JeaLo Design naar klanten toe. Elke klant is anders maar na afloop was elke klant tevreden, meer kan je als startend ondernemer toch niet hopen.

JeaLo Design was echter in mijn ogen nog niet compleet. In deze moderne tijd kan je als bedrijf niet zonder website. Een website biedt klanten een plek waar zij uitgebreide informatie over het bedrijf kunnen vinden. Na het afronden van het inrichten van de interne processen van JeaLo Design ben ik eind 2017 aan de slag gegaan met de website van JeaLo Design . Lees hier meer over onder 2018.

2018

Doel 2018

Voor 2018 is mijn doel om in het eerste kwartaal JeaLoDesign.nl in de lucht te hebben. Zodra de website af is wil ik actief mijn netwerk gaan uitbreiden om via deze weg nieuwe klanten te vinden. JeaLoDesign.nl biedt deze klanten immers een mooie plek waar zij op hun gemak meer over JeaLo Design te weten kunnen komen.

Daarbij is het van belang om altijd te streven naar verbetering en tegelijk doelen na te jagen. Stilstand is achteruitgang. Mijn streven voor 2018 is het verder toetsen van mijn opvattingen waar JeaLo Design uit ontstaan is. Op dit moment kan ik klanten een mooi divers aanbod van diensten bieden maar mijn intentie is om te blijven luisteren naar de markt en hier op in te spelen door nieuwe of aanvullende diensten aan te bieden. Daarbij wil ik mij persoonlijk verder ontwikkelen door mijn kennis van design te vergroten en nooit te stoppen met leren. Ik ben er van overtuigd dat deze opvatting zal leiden tot een hogere tevredenheid onder klanten van JeaLo Design.

JeaLo Design - Website foto
2020

De toekomst

Over 2020 kan ik natuurlijk niks concreets zeggen. We praten namelijk over de toekomst. Maar je kan, en moet misschien zelfs, wel doelen stellen. In 2020 wil ik met JeaLo Design het starters-imago van mij afgeschud hebben. Ondertussen timmer ik met JeaLo Design alweer ruim twee jaar aan de weg. Afhankelijk van mijn ervaringen die ik heb opgedaan de afgelopen twee jaar wil ik mijn aanbod van diensten uitgebreid en aangescherpt hebben. Ik voorzie een uitbreiding richting online diensten zoals het ontwerpen en beheren van websites en het creëren van online advertenties en banners. Daarom zal ik mijn kennis over online marketing en ontwerp in 2018 en 2019 verder ontwikkelen door middel van studies en cursussen. Zo blijft JeaLo Design bij de tijd.

Ik verwacht tegen 2020 ook de naamsbekendheid van JeaLo Design aanzienlijk vergroot te hebben. Niet alleen door een hoger aantal tevreden klanten maar ook door reclame uitingen zoals bijvoorbeeld het bestickeren van mijn auto met het logo van JeaLo Design en andere ludieke manieren om op te vallen bij een groter publiek.

Missie

Missie

JeaLo Design is een Nederlands design bedrijf dat zich richt op bedrijven en particulieren.

JeaLo Design streeft ernaar om bedrijven en particulieren de mogelijkheid te bieden om ‘gezien’ te worden. Zowel bedrijven als particulieren willen zich op een positieve manier onderscheiden van concurrenten. JeaLo Design voorziet hier in door een breed assortiment aan veelzijdige diensten aan te bieden.

Wat JeaLo Design voorop stelt is klanttevredenheid. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen wensen en voorkeuren maar JeaLo Design heeft als doel dat alle klanten na afloop tenminste één ding gemeen hebben, namelijk dat ze tevreden zijn over de geleverde dienst.   

Visie

Visie

Het doel van JeaLo Design is om een uitgebreid klantenbestand van tevreden klanten op te bouwen en een gevestigde naam te worden op het gebied van grafisch vormgeven in Zoetermeer en omgeving. JeaLo Design wil dit realiseren door de nadruk te leggen op klanttevredenheid, professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit door er continu naar te streven deze aspecten te ontwikkelen en te verbeteren.  

Kernwaarden
De normen, waarden en overtuigingen van JeaLo Design zijn samengevat in de volgende kernwaarden:

Betrokkenheid

JeaLo Design verplaatst zich in de klant, denkt mee, draagt ideeën aan en is van het begin tot het eind bij het ontwerpproces betrokken.

Heldere communicatie

Persoonlijk contact is de meest heldere manier van communiceren. Om miscommunicaties te voorkomen streeft JeaLo Design naar maximaal persoonlijk contact met de klant.

Enthousiasme

Door een gezonde dosis enthousiasme toe te voegen aan het ontwerpproces creëert JeaLo Design een eindresultaat waar beide partijen gelukkig mee zullen zijn.

Professionaliteit

JeaLo Design hanteert een gestructureerd ontwerpproces en een georganiseerde manier van zakendoen wat de klant transparantie biedt en inzicht geeft in het ontwerpproces.

Werkwijze

Werkwijze
lightbulb_outlineOriëntatie
brushOntwerp
format_list_bulletedEvaluatie
Correctie
favorite_borderUitwerking
lightbulb_outline
Oriëntatie

De oriëntatie heeft als doel te achterhalen wat de wensen en voorkeuren zijn die u uiteindelijk terug wilt zien in het ontwerp. JeaLo Design bestudeert (waar mogelijk) uw bedrijfslogo, huisstijl en website, om een gevoel van uw bedrijf te krijgen. In de oriëntatiefase levert u de benodigde bestanden voor het ontwerp aan, zoals bijvoorbeeld de tekst voor op een flyer.

brush
Ontwerp

Na het afronden van de oriëntatie heeft JeaLo Design alle benodigde informatie om voorlopige ontwerpen op te stellen. Per dienst heeft u één of meerdere ontwerprondes waarin u meerdere uiteenlopende ontwerpen krijgt aangeleverd. Zo kunt u beter vergelijken en komen we samen gemakkelijker tot het gewenste eindresultaat.

format_list_bulleted
Evaluatie

In deze fase gaat JeaLo Design met de voetjes omhoog en gaat u aan het werk! U evalueert de voorlopige ontwerpen en kiest het ontwerp waar uw hart sneller van gaat kloppen. Het gekozen ontwerp zal aan de hand van door u bedachte correcties uitgewerkt worden tot het definitieve ontwerp dat volledig naar uw smaak zal zijn.

Correctie

Afhankelijk van de dienst heeft u één of meerdere correctierondes ter beschikking. Per ronde kunt u zo veel verschillende correcties doorgeven als u maar kunt verzinnen. JeaLo Design stelt op basis van uw correcties een nieuw ontwerp op en legt het aan u voor. Dit proces herhaalt zich afhankelijk van het aantal overeengekomen correctierondes van de dienst.

favorite_border
Uitwerking

Nadat u alle correctierondes heeft doorlopen zal het ontwerp volledig naar wens zijn en aan al uw voorkeuren voldoen. JeaLo Design werkt het ontwerp uit tot uw nieuwe definitieve ontwerp en stelt vervolgens de bestanden op die u nodig zult hebben om daadwerkelijk van het nieuwe ontwerp gebruik te kunnen maken.

Menu