Diensten

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Diensten
brush

Logo ontwerp

Een logo vormt het eerste herkenningspunt van uw bedrijf onder klanten. JeaLo Design biedt verschillende logo-pakketten aan voor een perfect logo voor uw bedrijf!

phonelink

Huisstijl ontwerp

De huisstijl vormt de visuele identiteit van uw bedrijf. Een goed vormgegeven huisstijl versterkt het imago van uw bedrijf en zorgt voor een positieve indruk onder uw klanten!

Marketingmateriaal

Briefpapier

Briefpapier zorgt voor een professionele uitstraling richting uw klanten en relaties. Uw briefpapier is een belangrijk middel om (potentiële) klanten een positieve eerste indruk van uw bedrijf te geven.

import_contacts

Brochure

Een brochure is een klein boekwerk dat (potentiële) klanten voorziet van uitgebreide informatie over uw bedrijf en/of product.

Envelop

Wilt u direct herkenbaar zijn en indruk maken als uw envelop op de mat valt? Laat dan uw envelop vormgeven met een uniek eigen ontwerp. Zo maakt u indruk onder klanten als uw envelop op de mat valt!

Diensten - flyer icon

Flyer

Een flyer is uitermate geschikt voor een korte, bondige boodschap en is hèt middel om op te vallen en potentiële klanten nieuwsgierig te maken naar wat u te bieden heeft.

Diensten - folder icon

Folder

Een folder is een uitgelezen manier om een korte informatieve boodschap naar klanten toe te communiceren met een grote kans dat de folder bewaard zal worden.

Diensten - poster icon

Poster

Een poster stelt u in staat om op een opvallende manier een boodschap uit te kunnen dragen.

Visitekaartje

Een visitekaartje overhandigt men bij (eerste) ontmoetingen en geeft een eerste indruk van de persoon die het overhandigt. Met een mooi verzorgd visitekaartje heeft u dus een streepje voor!

Waarom JeaLo Design?

people

Aandacht & Toewijding

Bij JeaLo Design krijgt u de aandacht die u verdient door middel van persoonlijk contact en heldere communicatie. Daarnaast kiest u voor een designer die zich in u verplaatst, met u mee denkt en ideeën aandraagt waar nodig.

euro_symbol

Scherpe Prijs

JeaLo design biedt diverse varianten van haar diensten aan tegen scherpe prijzen zodat elke dienst voor elke klant toegankelijk is.

color_lens

Creatief Design

JeaLo design helpt u niet alleen uw boodschap over te brengen, maar biedt u ook een creatief eindresultaat dat er uitspringt. Daar wordt iedereen enthousiast van!

favorite

Eindresultaat Naar Wens

JeaLo Design is van het begin tot het eind nauw betrokken bij het ontwerpproces en legt in elke stap een gezonde dosis enthousiasme. Zo ontstaat het eindresultaat wat volledig naar uw wens is!

Heeft u vragen?
Bel naar +31 6 11 92 42 91 of stuur een e-mail naar info@jealodesign.nl

Menu